Behandlinger

Hos Salon Hairmix får du altid en professionel behandling, hvor der er afsat den nødvendige tid af til den enkelte kunde, så jeg har tid og mulighed for at høre om dine ønsker og behov for dermed at kunne skabe et look der er perfekt tilpasset dig og dine ønsker.

Jeg lægger stor vægt på, at mine kunder er glade og tilfredse, derfor kommer  jeg altid med ÆRLIGE råd og vejledning, da jeg mener med ærlighed kommer man længst og kun på den måde får mine kunder mest muligt ud af deres hår.

Hos Salon Hairmix går vi meget op i at klippe vores kunder til perfektion. Da moden inden for hår ofte ændre sig, følger vi nøje med hvad der er in lige nu og her. Vi mener aldrig at vi kan lære “nok” så derfor deltager vi naturligvis jævnligt i kursuser inden for frisør faget, så vi hele tiden kan holde os opdatet og tilbyde vores kunde det bedste af det bedste.

Farve og striber:
Vi bruger GLYNT SHADOWS farverne, som er et helt nyudviklet farvesystem, der ikke kun har en verden af forskellige mulige farver, men også rigtig god holdbarhed og perfekt glans! Der er muligheder for alle i dette farvesystem.
Uanset hvordan du ønsker dit nye look, kan vi løse opgaven med disse lækre farver. Vi forhandler naturligvis hårprodukterne der matcher farverne og giver dig en grundig rådgivning i, hvordan du vedligeholder håret efter en farvning, så det altid fremstår sundt og smukt.

Bryn & vipper:
Spar på mascaraen eller helt lade være med at bruge den! Det lyder dejligt og nemt og det er det også! Vi tilbyder nemlig at du kan få farvet dine vipper, så de bliver flot indrammet uden du behøver at stå med mascaraen hver morgen.
Farvning af bryn og vipper er en hurtig samt enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere look, som du har glæde af i flere uge.

Permanent:
Permanent er rigtig mange ting, og der er hundredvis af forskellige måder at rulle en permanent op, og ligeså mange forskellige looks.
Ved at lave en permanent kan vi ændre hårets struktur og give det fylde. Man kan enten permanente hele frisuren eller man kan nøjes med dele i frisuren, alt efter hvad man ønsker.